Google+

Reacties


Reacties, suggesties, hulp of vragen kunt u hieronder posten.
Alle reacties worden erg geapprecieerd!


6 opmerkingen:

 1. hier is een team aan het werk, dat zie je, hoor je en voel je.
  En met de gepaste hulp van Mr Caron zal dit wel lukken ook vermoed ik.
  Heel goed bezig, maar verwaarloos jullie andere vakken niet hoor !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Thomas, Michiel, Joachim en C en Christophe

  Jullie duikbootblog ziet er nu reeds heel fraai en verzorgd uit.

  Indien je een logboekdeel publiceert moet je er wel voor zorgen dat dit up-to-date bijgehouden wordt. Anders heeft dit niet veel zin.

  Succes en ik ben er nu al zeker van dat we binnen een paar maanden met open mond zullen staan kijken naar jullie GP-verwezenlijkingen.


  M. Platteeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Thomas, Michiel, Joachim en Christophe

  Proficiat met jullie prima vragenreeks tijdens het bezoek aan de Foxtrot in Zeebrugge. Ik twijfel er niet aan dat jullie de taak voor geschiedenis op een even mooie manier zullen afwerken als dat jullie deze blog hebben gemaakt.

  Groeten

  Mr. Moeyaert

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sterk bezig, ik sta er bij en kijk ernaar, als coach ben ik technisch werkloos bij jullie, maar dat komt andere groepen ten goede. Benieuwd tot wat dit gaat leiden. Ik kijk al uit naar jullie presentatie en de reactie van de jury ...
  Het is een plezier voor mij 4 jonge gedreven gasten zo intens te zien samenwerken.

  Johan Vanbeselaere

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sinds nieuwjaar volg ik de evolutie van de duikboot via jullie blog.
  Het is aangenaam om zien dat de eerste testresultaten van het varen positief zijn. Proficiat met het tot nu toe geleverde werk en succes met de verdere uitbouw, in de komende weken, tot een duikboot. De laatste kilometers met de eindsprint wordt ingezet, hopelijk zonder te veel bochtenwerk !
  Waarschijnlijk hebben jullie regelmatig, bij de uitwerking of bij het vaststellen van problemen, aan de theoretische vakken moeten terugdenken en hoe kan dit in de praktijk omgezet worden.
  Dit is een prachtig uithangbord voor het ‘technisch onderwijs’. Hiermee kan het VTI Ieper en jullie leerkachten uitpakken in de publiciteit voor de school en de vorm van onderwijs.
  PROFICIAT ! Ik volg jullie blog tot bij de realisatie en de voorstelling aan het grote publiek.
  SUCCES !

  Stephan THEVELIN

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo,
  Ik zal maar eerlijk zijn. Toen ik september hoorde dat jullie een duikboot zouden maken, dacht ik "Jonge gasten, een wild idee - het zal hen niet lukken, als ze er maar plezier mee hebben en er wat uit leren". Maar als ik nu de blog eens doorlees, en het laatste filmpje bekijk (testvaart - 19 april), moet ik toegeven: redelijk indrukwekkend!

  Nog veel succes en als het zo doorgaat, kan het niet anders dat jullie met heel goede punten afstuderen met dit project!

  Rik Poppe

  BeantwoordenVerwijderen